LIVE lancering KerkBeamer 2.0

Zaterdag 24 september 2022

LIVE lancering KerkBeamer 2.0

Brainstormen, tekenen, ontwikkelen, testen en optimaliseren. Het maken van kerkpresentaties opnieuw uitvinden is een flink klus, maar het is gelukt! KerkBeamer 2.0 is onderweg ūüėÄ


Feestelijke lancering

Op zaterdag 24 september lanceren we KerkBeamer 2.0 tijdens een feestelijk evenement in Apeldoorn. Naast de offici√ęle lancering organiseren we een aantal workshops waarin we je uitleggen hoe je KerkBeamer zo goed mogelijk inricht.


Meld je direct aan voor deze dag ¬Ľ


Zorg dat je erbij bent!

KerkBeamer LIVE vindt van 10.00 – 16.00 uur plaats in Apeldoorn en jij kunt daar bij zijn. We hebben 200 GRATIS tickets beschikbaar. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt. Wij zorgen voor een lekkere lunch en een hapje en een drankje.

Kun je er niet bij zijn? De lancering wordt live gestreamd, maar meld je ook dan aan. De workshops zijn alleen fysiek te volgen. In je aanmelding kun je aangeven hoe je erbij bent.

Meld je GRATIS aan

Jij kunt gratis naar KerkBeamer LIVE. Meld je aan via het formulier hieronder. Kom je met meerdere personen? Meld deze dan allemaal apart aan, zodat we jullie persoonlijk welkom kunnen heten.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag aan ons? Stel deze dan via info@kerkbeamer.nl
Wil je meer informatie over KerkBeamer 2.0? Kijk dan op nieuw.kerkbeamer.nl

Programma

De dag start 24 september met de feestelijke lancering van KerkBeamer 2.0. Dit deel zal ook live gestreamd worden. Aansluitend is er een gezellige lunch. ’s Middags gaan we in een aantal workshops dieper in op de werking van KerkBeamer. Daarna kun jij zelf aan de slag met het inrichten van KerkBeamer en staan wij klaar voor al jouw vragen en helpen we je op weg.

10.00 uur¬† –¬† Ontvangst met koffie en thee

10.30 uur¬† –¬† Lancering deel 1 (offici√ęle lancering)

11.00 uur¬† –¬† Koffiepauze

11.15 uur¬† ¬†–¬† Lancering deel 2 (nieuwe functionaliteiten)

12.00 uur¬† –¬† Lunch

13.00 uur¬† –¬† Workshops over starten en inrichten KerkBeamer

14.00 uur¬† –¬† Aan de slag met KerkBeamer

16.00 uur¬† –¬† Open einde KerkBeamer LIVE